Expositie in Beeld 1 2018-03-11T16:04:07+00:00

Expositie in Beeld 1

Kunstfotografie
Kunstfotografie
Kunstfotografie
Kunstfotografie
Kunstfotografie
Kunstfotografie

Ze zijn een zo vast onderdeel van het Nederlandse landschap dat ze bijna niet meer opvallen: hoogspanningsmasten. Maar als je goed naar ze kijkt verlevendigen ze dat landschap juist en vormen daarin verrassende, bijzondere elementen.
Dat was de reden voor fotografe Margret Tielemans (Oosterhout, 1966) om deze masten als onderwerp te kiezen voor een fotoproject. Strakke lijnen in een lucht met sneeuw, gebogen lijnen met een stralende zon. Steeds weer is er een ander geheel te zien. Beelden zoals het is, maar soms zo verrassend omdat we er meestal onbewust aan voorbij gaan. Door te accepteren dat deze er zijn en er aandachtig naar te kijken, ga je het onverwachte waarderen en worden het bijzondere beelden.

Spoorzicht is een initiatief van Essent. Gehuisvest in Essent-kantoor de Parktoren, gelegen aan het spoor met uitzicht op de perrons. Spoorzicht wil een plek zijn waarbij de grenzen van het experiment op het gebied van kunst en design worden gezocht. Het biedt een platform voor zowel ervaren als net afgestudeerde kunstenaars en vormgevers, en levert hiermee een bijdrage aan de bekendheid van de kunstenaar en aan het culturele klimaat in Arnhem.

De expositie was t/m 7 oktober 2008 van maandag t/m vrijdag tijdens kantooruren te zien bij Spoorzicht, kunst & design. Spoorzicht is gelegen in het Essentgebouw, nabij NS station.