Bedrijfsfotografie zakelijk portret 2018-02-17T14:50:19+00:00

Bedrijfsfotografie voor Zakelijk Portret

Een zakelijke portret kan in principe overal gemaakt worden waar jij wilt. Dat het wat kan toevoegen als je de omgeving van je bedrijf er in terug laat komen, is een optie maar geen must. Hoe ik hierin te werk ga is dat ik eerst er achter wil komen waar de foto’s voor nodig zijn. In ons telefoongesprek of  ik kom langs en dan probeer ik alle input te verzamelen om uiteindelijk tot de beste foto’s te komen.

Zijn ze nodig voor een nieuwsbrief?  Is het voor intern of extern gebruik? Mag het wat losser of moet het strak zakelijk? Wat wil de persoon in kwestie uitstralen? Is het voor drukwerk of enkel voor op social media? Is het een deel van een groter geheel?

Ik ga geen foto’s  maken voor dat we een plan de campagne hebben. Ik kom liever een keer extra langs om eerst een plan van aanpak door te spreken, dan dat achteraf blijkt dat jij het anders bedoeld had.

Bel me als je meer wilt weten
Zakelijk portret Edux
Bedrijfsfotografie
Bedrijfsfotografie
Bedrijfsfotografie
Bedrijfsfotografie
Bedrijfsfotografie
Bedrijfsfotografie
Bedrijfsfotografie