Bedrijf in beeld 6 2018-03-11T18:26:24+00:00

Bedrijf in Beeld 6

PebbleGreenSystems

Over Pebble Green Systems

Pebble Green Systems is een innovatief bedrijf dat gespecialiseerd is in duurzame groene energie. Zij leveren een ruim assortiment varierend van zonnepanelen tot warmtepompen. Daarnaast zijn ze ook producent van onze eigen montagesystemen. Hun missie is het terugdringen van de uitstoot van fossiele brandstoffen. Door hun producten stellen zij particulieren en bedrijven in staat om eigen energie op te wekken.

Bedrijfsfotografie
Bedrijfsfotografie
Bedrijfsfotografie
Bedrijfsfotografie
Bedrijfsfotografie
Bedrijfsfotografie

Kwaliteit

Bij Pebble Green Systems staat kwaliteit hoog in het vaandel. Wij werken dan ook uitsluitend met A-kwaliteit producten en zorgen ook dat alle
systemen die we opleveren helemaal in orde zijn. Door extra controles uit te voeren op de opgeleverde projecten proberen we de kwaliteit te waarborgen en wordt er een project niet afgesloten wanneer dit niet voldoet aan onze kwaliteitseisen.

Bij Pebble Green Systems staat de klant altijd centraal. We luisteren heel erg goed te naar de wensen van de klant om die zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Wij zijn dan ook pas tevreden als de klant ook tevreden is. Dankzij een uniek totaalconcept proberen we de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn en zorgen wij ervoor dat de klant maar één aanspreekpunt heeft.

Namens Leo van der Grinten van Pebble Green Systems