Bedrijf in Beeld 4 2018-03-11T18:33:10+00:00

Bedrijf in Beeld 4

Bureau Ha Architecten

Wilco van Bureau Ha heb ik leren kennen bij de NAC business club. Over zijn profielfoto ben ik met hem een gesprek begonnen. Hij wilde op dat moment juist nieuwe profielfoto’s en bedrijfsfoto’s voor op zijn website, omdat de huidige foto’s niet goed weergaven wat hij samen met Bjorn, zijn compagnon, wilde uitstralen. We zijn samen aan de slag gegaan.

Bedrijfsfotografie
Bedrijfsfotografie
Bedrijfsfotografie
Bedrijfsfotografie
Bedrijfsfotografie
Bedrijfsfotografie
Bedrijfsfotografie
Bedrijfsfotografie
Bedrijfsfotografie

Bureau Ha is een architectenbureau dat door middel van eenvoud, soberheid en ingetogenheid ontwerpt. Door deze kernbegrippen te hanteren, ontstaan er heldere en zuivere ideeën.

Door veel met elkaar samen te werken en een studie naar het Japans esthetisch ideaal wabi sabi beseften we ons dat onze gedachtegangen sterk overeenkomen met deze filosofie. Wabi sabi is een filosofie dat zijn oorsprong terugvindt in de Zen filosofie dat zich in de afgelopen duizend jaar heeft ontwikkeld. Het zoekt de schoonheid in imperfectie. Alles om ons heen is namelijk altijd in een constante flux en evolueert vanuit niets terug naar het niets. Het kan daarom nooit “perfect” zijn.

Doordat we dit ideaal onbewust nastreven, ontstaan er plannen die verder gaan dan het functioneel ontwerpen van ruimtes. Wil een ruimte of gebouw echt tot de gebruiker door kunnen dringen, dan dient het, buiten het praktische, ook een aantal andere essentiële elementen te bezitten. De ruimte dient namelijk in balans te zijn. 

Doordat het frisse en jonge Bureau Ha ondersteund wordt door architectenbureau van den Heuvel, met Paul van den Heuvel als leermeester, kunt u hoge kwaliteit en toewijding verwachten.

Bjorn en Wilco, van Bureau Ha architecten