Bedrijf in beeld 1 2018-03-11T18:40:38+00:00

Bedrijf in Beeld 1

Fit & Healthy

Matthijs is de trotse eigenaar van Fit&Healthy in Breda. Hij heeft een grote ruimte ingericht met fitness apparatuur. Dat ziet er door de grootte al indrukwekkend uit, net als Matthijs zelf door zijn stoere uiterlijk. Hij is geen doorsnee fitness trainer omdat hij een eigen aanpak heeft. Hij is een persoonlijke trainer en begeleidt mensen in kleine groepjes.

Bedrijfsfotografie
Bedrijfsfotografie
Bedrijfsfotografie
Bedrijfsfotografie
Bedrijfsfotografie
Bedrijfsfotografie
Bedrijfsfotografie
Bedrijfsfotografie
Bedrijfsfotografie

Fit&Healthy is ontstaan uit de droom van grondlegger Matthijs Schreurs. Een plek om mensen de kracht te geven om het beste uit zichzelf te halen. We leven in een wereld waarin we geacht worden alles in optima forma te doen. Om dit te bewerkstelligen is een goede conditie, een gevoel van fitheid, eigenlijk het algehele lekker in je vel zitten een voorwaarde.  Het is een gedachtegoed dat je visie over gezondheid, fitness en succes in het leven een volledige transformatie geeft.

Als jij echt de behoefte hebt om iets aan je lichaam en gezondheid te veranderen, maar net als zovelen kun je af en toe wel een duwtje in de rug gebruiken. Stop dan nu met zoeken. Wat jij nodig hebt is een personal trainer. De experts van Fit & Healthy weten wat je nodig hebt. Jij geeft aan wat je wil bereiken, dat wordt een gezamenlijk doel. Alles kan.

Namens Matthijs van Fit&Healthy